Verkocht

Pastorie te Spiere-Helkijn

Verkocht
8587
Spiere-Helkijn

Een verborgen parel op een kwartiertje van Kortrijk.

Uitzonderlijk wonen in Spiere-Helkijn: charme, authenticiteit & luxe zijn kernwoorden die deze prestatie perfect reflecteren.

Welcome Home.

Dit pareltje is een perfecte match tussen authenticiteit & hedendaags wooncomfort. De grote raampartijen, open ruimtes met veel lichtinval en een mix van authentieke, moderne & duurzame materialen vormen achter deze verborgen gevel de belangrijkste troeven.

De oprit, de carport, het duurzaam aspect met zonnepanelen, elektrische laadpaal, het grote terras met overkapping, de aangelegde tuin alsook het bijgebouw in traditioneel metselwerk met nieuwe ramen zullen ongetwijfeld uw toekomstig vastgoedproject tot een hoger niveau tillen...

Indeling GLV

Dit pareltje bestaat uit een ruime inkomhal met vestiaire & een apart toilet. Vervolgens treffen we in de linkervleugel van de woning de leefruimte in open space met grote zithoek & leeshoek. In de leefruimte geniet men trouwens van een prachtige houthaard. In de rechtervleugel treft men de prachtige hyper- uitgeruste keuken met eiland. Vanuit de benedenverdieping geniet men trouwens ook ten volle van de prachtige tuin. Op het gelijkvloers bevindt zich ook een grote berging, een aparte wasplaats en garage. Tenslotte is er ook de mogelijkheid om een praktijkruimte op het GLV te voorzien met aparte ingang.

Indeling 1e verdiep

De bovenverdieping bestaat uit een ruime nachthal met cosy zithoek & inloopdressing. Vervolgens treffen we de 1e slaapkamer met directe toegang tot de eerste badkamer met inloopdouche. Op de bovenverdieping geniet men ook van een monumentale badkamer met inloopdouche & ligbad. Een unieke ervaring met de 2e slaapkamer in mezzanine.

Vervolgens is er op vandaag een ontspanningsruimte/dressing met aansluitend een grote bureau. Hier kan men perfect een 3e en 4e slaapkamer voorzien of een grote ouderlijke suite met aparte trap.

Spiere-Helkijn

Spiere-Helkijn is een groene en landelijke faciliteitengemeente op de taalgrens, niet ver van Kortrijk, Oudenaarde en Doornik.

Het afwisselende en panoramische landschap nodigt uit tot wandelen, fietsen of paardrijden langs de vele veldwegels, de oude spoorwegbedding en de groene oevers van het Spierekanaal en de Schelde.

Meer info of een vrijblijvend bezoek? Neem gerust contact via info@j-estate.be of 0472/76.11.57

Aarzel niet langer en laat je charmeren door deze uitzonderlijke prestatie.

Jérôme Santy
Your real estate agent
Jérôme Santy
0472 761 157
Your mission, my passion

Contacteer Jérôme

U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website

Niet gevonden wat je zocht?

Schrijf je vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.
Schrijf je in

Deel dit pand