Verkocht

Landhuis te Zwevegem

Verkocht
8554
Zwevegem

Verborgen & duurzaam wonen met uitzonderlijke verzichten

Een verborgen parel op 10 min van Kortrijk.

Uitzonderlijk wonen in Sint-Denijs: charme, comfort, authenticiteit met een een vleugje moderniteit zijn kernwoorden die deze uitzonderlijke prestatie perfect reflecteren.

Welcome Home.

Dit pareltje is een perfecte match tussen authentiek, duurzaam & hedendaags wooncomfort. De grote raampartijen, open ruimtes met veel lichtinval en een mix van authentieke, moderne & duurzame materialen vormen achter deze verborgen gevel de belangrijkste troeven.

De gemotoriseerde poort, de oprit, de carports met fietsenberging, het duurzaam aspect met zonnepanelen & zonneboiler, de voortuin, de achtertuin, het zwembad, de unieke verzichten, de grote terras, de overdekte poolhouse zullen ongetwijfeld uw toekomstig vastgoedproject tot een hoger niveau tillen...

Indeling GLV

Deze uiterst charmante & ruime woning bestaat uit een ruime inkomhal met aan de rechterkant een eerste ruimte: bureau/vestiaire en aan de linkerkant een grote slaapkamer. Op vandaag werden deze 2 ruimtes ingedeeld als slaapkamer. Vervolgens treffen we het centraal punt van de woning: de keuken. Hyper-uitgeruste keuken met uitzonderlijke verzichten. De rechtervleugel van de woning bestaat uit een grote berging met alle benodigdheden en opbergkasten, aparte WC alsook een prachtige badkamer met sauna, inloopdouche & dubbele lavabo. In de linkervleugel treft men de leefruimte in open space met grote zithoek & leeshoek alsook de uiterst gezellige living met haard. (Mogelijkheid tot het creëren van een grote living met aangenaam zicht op de voortuin). In de leefruimte geniet men trouwens van een prachtige houthaard. Vanuit de benedenverdieping geniet men trouwens ook ten volle van de prachtige voortuin of achtertuin. Tenslotte is er ook de mogelijkheid om een praktijkruimte op het GLV te voorzien met aparte ingang. Toegang tot een grote & droge kelder.

Indeling 1e verdiep

De bovenverdieping bestaat uit een ruime nachthal met ingebouwde kasten.

Vervolgens zijn er 3 slaapkamers + bureau, een prachtige badkamer met inloopdouche & ligbad.

2e verdiep

Het laatste verdiep bestaat uit een grote slaapkamer met authentieke elementen.

Belangrijkste troeven

Duurzaam & energiezuinige woning!
Zonnepanelen (13 stuks) & zonneboiler
Driedubbel glas aan de voorgevel (de rest in dubbel glas hoog rendement)
Fenomenale verzichten (agrarisch gebied)
Voortuin & achtertuin
2 terrassen
Zwembad met overdekte zonneterras
Regenwaterput met groep
2 Carports (wagen & fietsen)
Op vandaag 6 slaapkamers of mogelijkheid tot 4 slaapkamers + bureau en dressing.
Slaapkamer mogelijk op het GLV

Sint-Denijs

Sint-Denijs (Frans: Saint-Genois) is een dorp in het zuiden van de Belgische provincie West-Vlaanderen. Het is een deelgemeente van Zwevegem. Het is een landelijk woon- en landbouwdorp.

De gemeente heeft twee patroonheiligen, namelijk Sint-Dionysius en Sint-Genesius, en ontleent haar beide namen aan deze patroonheiligen, respectievelijk, namelijk Sint-Denijs (in het Nederlands) en Saint-Genois (in het Frans)

Meer info of een vrijblijvend bezoek? Neem gerust contact via info@j-estate.be of 0472/76.11.57

Aarzel niet langer en laat je charmeren door deze uitzonderlijke prestatie.

Jérôme Santy
Your real estate agent
Jérôme Santy
0472 761 157
Your mission, my passion

Contacteer Jérôme

U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website

Niet gevonden wat je zocht?

Schrijf je vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.
Schrijf je in

Deel dit pand