Verkocht

Excl villa te Spiere-Helkijn

Verkocht
8587
Spiere-Helkijn

Prachtige villa met uitzonderlijke groene verzichten.

Buitengewoon wonen in Spiere-Helkijn

Indeling GLV

De woning bestaat uit een ruime inkomhal met vestiaire & een apart toilet. Vervolgens treffen de we de leefruimte in open space met grote zithoek, eetruimte en keuken. Vanuit de benedenverdieping geniet men ten volle van de prachtige tuin alsook de eindeloze groene verzichten. Op het gelijkvloers bevindt zich ook een grote berging & een aparte wasplaats. In de rechtervleugel van de woning is er ook op het gelijkvloers verdiep een "master bedroom" met aparte badkamer.

Indeling 1e verdiep

De bovenverdieping bestaat uit een ruime nachthal met cosy zithoek en een ruime badkamer.

Men geniet tenslotte ook op het bovenverdiep van 2 grote kamers, een aparte dressing alsook een bureauruimte.

Ligging

Spiere-Helkijn is een groene en landelijke faciliteitengemeente op de taalgrens, niet ver van Kortrijk, Oudenaarde en Doornik.

Het afwisselende en panoramische landschap nodigt uit tot wandelen, fietsen of paardrijden langs de vele veldwegels, de oude spoorwegbedding en de groene oevers van het Spierekanaal en de Schelde.

Wooncomfort binnen én buiten

Dit pareltje is een perfecte match tussen authenticiteit & hedendaags wooncomfort. De grote raampartijen, open ruimtes met veel lichtinval en een mix van strakke en moderne materialen vormen achter deze strakke gevel de belangrijkste troeven. De prachtige privatieve oprit, de dubbele carport, grote terras, de aangelegde tuin met chill corner & jacuzzi alsook de magistrale tuinkeuken & bar zullen ongetwijfeld uw toekomstig vastgoedproject tot een hoger niveau tillen...

Meer info: www.vredeshof-spiere.be of j-estate.be (0472/76.11.57)

Jérôme Santy
Your real estate agent
Jérôme Santy
0472 761 157
Your mission, my passion

Contacteer Jérôme

U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website

Niet gevonden wat je zocht?

Schrijf je vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.
Schrijf je in

Deel dit pand