Verkocht

Excl villa te Kortrijk

Verkocht
8500
Kortrijk

Energiezuinige villa met high-end afwerking nabij de Wolvendreef

Op een boogscheut van de Wolvendreef: uitzonderlijke energiezuinige villa met een uiterst high-end afwerking. Vlotte bereikbaarheid met zowel de autosnelweg, de belangrijkste verbindingswegen alsook het bruisend centrum van Kortrijk.

Dit pareltje is een perfecte match tussen luxe & charme. De vele raampartijen, open ruimtes met veel lichtinval en de mix van authentieke & high-end materialen vormen achter deze landelijk, strakke gevel de belangrijkste troeven. De privatieve oprit, de dubbele carport, het grote terras, de aangelegde tuin zullen ongetwijfeld uw toekomstig vastgoedproject tot een hoger niveau tillen...

Faciliteiten

Kortrijk is een historische stad met een rijk cultureel erfgoed. Vandaag telt Kortrijk heel wat beschermde monumenten en gebouwen, waarvan er twee, met name het belfort en het begijnhof, zelfs de titel van Unesco Werelderfgoed dragen.

Mobiliteit

Stad Kortrijk wil zowel haar bewoners als bezoekers een vlotte bereikbaarheid garanderen en beschikt over een uitgebreid netwerk aan openbaar vervoer. Op wandel- en/of fietsafstand van het station alsook in de nabije omgeving van de belangrijkste verbindingswegen.

Meer info via info@j-estate.be of 0472/76.11.57

Jérôme Santy
Your real estate agent
Jérôme Santy
0472 761 157
Your mission, my passion

Contacteer Jérôme

U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website

Niet gevonden wat je zocht?

Schrijf je vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.
Schrijf je in

Deel dit pand