Verkocht

Architectenwoning te Kluisbergen

Verkocht
9690
Kluisbergen
Your real estate agent
Beau Vanwynsberghe
0494 52 19 62 Contacteer Beau

Unieke & ruime villa aan de voet van de Kluisberg

Zoekt u een prachtige instapklare villa met grote tuin waar oppervlakte & volume centraal staan? Dan is dit de perfecte match voor u!

De woning werd op traditionele wijze gebouwd door de huidige eigenaars in 1991 en werd steeds met de nodige zorg, liefde & aandacht onderhouden.

INDELING GLV

We betreden de woning via de ruime inkomhal, hier treffen we een vestiaireruimte en een apart toilet aan. De inkomhal is dan ook het centraal punt van de woning en heeft toegang tot alle omliggende ruimtes. Allereerst vindt u de leefruimte in open space die voorzien is van heel wat lichtinval. De houtkachel is hier de kers op de taart en maakt het extra gezellig. Aansluitend vinden we de volledige uitgeruste keuken met een praktische berging. Verder vinden we op de gelijkvloers de eerste twee slaapkamers alsook de badkamer. De badkamer is volledig uitgerust met dubbele lavabo, douche en ligbad.

INDELING 1e VERDIEP

De bovenverdieping bereiken we via een vaste trap waar u 2 ruime slaapkamers terugvindt. Deze worden gescheiden door een ruime nachthal waar er heel wat extra ruimte dienst kan doen als bureau, hobbykamer, speelkamer….

Last but not least: er is een extra opbergplaats tussen de twee slaapkamers, wat altijd handig en praktisch is.

GARAGE - KELDER

De woning is volledig onderkelderd, wat zeker en vast een troef is! De kelder heeft maar liefst een oppervlakte van 125m², die momenteel opgedeeld is in 2 aparte opbergruimtes en 1 dubbele garage. Deze ruimtes zijn ideaal voor een zelfstandige activiteit of voor iemand met een (uit de hand gelopen) hobby ;-)

LIGGING

De woning is gelegen in Kluisbergen, wat een ideale kans is voor wie rustig wil wonen maar toch winkels en voorzieningen dichtbij wil hebben. Een slager, bakker, apotheek en schooltje vindt u op wandelafstand van de woning. Ook niet te vergeten: het mooie Kluisbos ligt vlakbij de woning, de ideale uitvalsbasis voor een toffe wandeling of pittige fietstocht!

TECHNISCHE GEGEVENS

De woning wordt momenteel verwarmd met stookolie. De bovengrondse tank (die zich in de garage bevindt) heeft een inhoud van 3.300 liter. Een regenwaterput is ook aanwezig van maar liefst 15.000 liter. Alle ramen beschikken over rolluiken en dubbele beglazing.

TROEVEN VAN DE WONING

• EPC-label: C (geen renovatieplicht!)

• Mogelijkheid tot aankoop onder 3% registratierechten (enige eigen woning!)

• Bruikbare vloeroppervlakte: 329m²

• 4 ruime slaapkamers

• Ruime & rustige tuin

• Heel veel opbergruimte & een dubbele garage

• Woning is volledig vrij van asbest!

• ….

Wenst u een bezoek in te plannen of meer info? Neem contact op via www.j-estate.be of bel naar Beau op het nummer: 0494/52.19.62

Your real estate agent
Beau Vanwynsberghe
0494 52 19 62
Your mission, my passion

Contacteer Beau

U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website

Niet gevonden wat je zocht?

Schrijf je vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.
Schrijf je in

Deel dit pand