Te koop

Appartement te Roeselare

Prijs op aanvraag
Wijnendalestraat 51
8800
Roeselare

Buitengewoon wonen in Roeselare-Beveren, een dynamische mix aan nieuwbouwappartementen en gezinswoningen rondom een centrale groenzone

De Brink is een rustgevende plek voor elk gezin. Het centrale groenplein vormt letterlijk het middelpunt van het stijlvolle appartementencomplex en de hedendaagse woningen.

Niet alleen de woonunits voldoen aan alle hedendaagse woonnormen, ook de omgeving speelt een belangrijke rol. Met focus op rust en privacy werd de nieuwe parkzone zorgvuldig uitgetekend.

Out-of-the-box architectuur

Het concept kan het best omschreven worden als lichtrijk, hedendaags en ruim. De ruimtes zijn optimaal benut en grote raampartijen zorgen voor de nodige dosis natuurlijk daglicht.

Elke woonunit is uniek en wordt volledig instapklaar afgeleverd, op maat van uw persoonlijke woonwensen. Alles is afgewerkt met stijlvolle, maar ook duurzame materialen.

Beveren-Roeselare

In minder dan 10 minuten sta je in het bruisende centrum van Roeselare. Tegelijkertijd woon je in een sfeervol dorp. Brink combineert levendigheid met stilte, een stadsgevoel met een parksfeer en bereikbaarheid met vrijheid. Hier is alles binnen handbereik en in perfecte harmonie met elkaar.

Leuk weetje: de Wijnendalestraat ondergaat tegen halfweg 2024 een metamorfose. De straat wordt een pak fietsveiliger en er wordt extra groen voorzien.

Ideaal voor investeerders

Ben je op zoek naar een duurzame investering? Dan is investeren in De Brink een goede zaak. De architecturale en kwalitatieve afwerking van de instapklare woningen en appartementen verovert het hart van potentiële huurders. Het zalige groenplein trekt hen ongetwijfeld helemaal over de streep.

Woonopp.
88 m²
Slaapkamers
2
Badkamers
1
Tuin
Ja

Algemeen

Adres:Wijnendalestraat 51, Roeselare
Referentie:CV/TK/0164
Type:Appartement
Bewoonbare opp.:88 m²
Type constructie:Traditioneel

Indeling

Slaapkamers:2
Badkamers:1
WC:1
Woonkamer:Ja
Keuken:Ja
Tuin:30 m²
Tuin oriëntatie:Zuid-Oost

Informatieplicht

Overstromingsgevoelig:Niet meegedeeld
Overstromingsgebied:Niet meegedeeld
Erfgoed:Niet meegedeeld
Jérôme Santy
Your real estate agent
Jérôme Santy
0472 761 157
Your mission, my passion

Contacteer Jérôme

U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website

Niet gevonden wat je zocht?

Schrijf je vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.
Schrijf je in

Deel dit pand