Verhuurd

Appartement te Waregem

Verhuurd
8790
Waregem

Lichtrijk appartement met luxe afwerking op wandelafstand van het stadscentrum

We bevinden ons in Residentie Albatros, gelegen op de hoek van de Keukeldam en de Damweg, naast Park Baron Casier. De Grote Markt van Waregem bevindt zich op wandelafstand van het appartement. Dit pareltje is het perfecte 'work-life balance' appartement, die zich vlakbij de hippe adresjes, winkels, bushaltes, station, .... bevindt. Met andere woorden: alle voordelen van een centrale ligging!

Indeling

We komen binnen via de inkomhal die voorzien is van een apart gastentoilet & berging. Via een glazen deur komt u in de leefruimte in open space terecht, waar u een zeer ruime woonkamer aantreft & met een hyper-uitgeruste keuken. Zowel aan de voor- en achtergevel is er toegang tot de grote terrassen, die ongetwijfeld uw stadsleven tot een hoger niveau zal tillen!

De grote raampartijen, open ruimtes met veel lichtinval en een mix van strakke en moderne materialen vormen de belangrijkste troeven. Kort samengevat: een perfecte match tussen modern & duurzaam wooncomfort.

Troeven van het appartement

Bouwjaar 2018
Doorzonappartement = lichtrijk
Groot terras aan de voor- en achtergevel
2 ruime slaapkamers voorzien met een warme parket
Badkamer met 2 lavabo’s & moderne inloopdouche
Aparte berging
Luxe afwerking
Inclusief garagebox
….

Stad Waregem

Waregem is de vijfde grootste stad van West-Vlaanderen en telt een kleine 40 000 inwoners. De Leievallei vormt de noordwestelijke grens van de gemeente. Waregem staat voornamelijk ook bekend voor de paardensport. De hippodroom van Waregem is een van de weinige hippodrooms in België die nog in gebruik is. In de lente en de zomer vinden er tal van paardenwedstrijden plaats. De belangrijkste wedstrijd is tevens een van de belangrijkste evenementen uit de ganse regio, namelijk Waregem Koerse.

Huurprijs €875,00 / maand (inclusief garabox + gemeenschappelijke kosten)

Meer info? www.j-estate.be of 0472/76.11.57

Jérôme Santy
Your real estate agent
Jérôme Santy
0472 761 157
Your mission, my passion

Contacteer Jérôme

U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website

Niet gevonden wat je zocht?

Schrijf je vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.
Schrijf je in

Deel dit pand