Verkocht

Villa te Mouscron

Verkocht
7700
Mouscron

Volledig vernieuwde villa met aangenaam aangelegde tuin & centrale ligging

Op zoek naar een moderne woning met alle nodige wooncomfort? Dan is dit pareltje iets waarnaar je op zoek bent! De open ruimtes met veel lichtinval en een mix van strakke en moderne materialen vormen achter deze tijdloze gevel de belangrijkste troeven.

Indeling GLV

De woning bestaat uit een ruime inkomhal met vestiaire & een apart toilet. Vervolgens treffen we de leefruimte in open space met grote zithoek, eetruimte, moderne keuken en mogelijkheid tot een bureauruimte. Vanuit de benedenverdieping geniet men ten volle van de prachtige tuin met ruim terras. Op het gelijkvloers bevindt zich ook een aparte wasplaats, een garage voor 2 wagens & grote berging.

Indeling 1e verdiep

De bovenverdieping bestaat uit een ruime nachthal, 2 grote kamers met dressing, badkamer met ligbad en inloopdouche & een bureauruimte (mogelijkheid tot 3e kamer).

De woning wordt gekenmerkt door een optimale indeling & uniek karakter. Charme, authenticiteit, duurzaamheid & kwalitatieve materialen reflecteren perfect deze woning. Het pand beschikt over een uiterst modern wooncomfort met oog voor details & afwerking.

Ligging

Stad Moeskroen wil zowel haar bewoners als bezoekers een vlotte bereikbaarheid garanderen en beschikt over een uitgebreid netwerk aan openbaar vervoer. Op wandel- en/of fietsafstand van het station alsook in de nabije omgeving van de belangrijkste verbindingswegen.

Jérôme Santy
Your real estate agent
Jérôme Santy
0472 761 157
Your mission, my passion

Contacteer Jérôme

U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website

Niet gevonden wat je zocht?

Schrijf je vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.
Schrijf je in

Deel dit pand