Verhuurd

Villa te Kortrijk

Verhuurd
8510
Kortrijk
YOUR REAL ESTATE AGENT
Louis Locufier
0472 20 52 04 Contacteer Louis

Knappe moderne villa op een boogscheut van Kortrijk!

Deze prachtige villabouw, gelegen nabij het centrum van Aalbeke en op enkele minuten van Kortrijk & AZ Groeninge, biedt een luxueuze levensstijl in een rustige omgeving. De nabijheid van Kortrijk centrum maar de rust van deelgemeente Aalbeke zijn slechts enkele troeven. Met een hoogwaardige afwerking, gebruik van de beste materialen en technische snufjes geniet men van een ongezien comfort.

Gelijkvloers

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een uiterst praktische inkomhal met apart gastentoilet die vervolgens toegang geeft tot de lichtrijke woonkamer. De woonkamer is voorzien van grote ramen die uitkijken op de volledig nieuw aangelegde tuin. Aansluitend komt u in de open keuken terecht die uitgerust is met hoogwaardige toestellen, zeer veel kastruimte en grote werkbladen. Kortom een plek waar elke hobby-kok zich volledig kan uitleven.

Een eethoek naast de keuken biedt ruimte om te genieten van gezellige momenten met familie en vrienden. De aparte speelruimte voor de kinderen kan ook perfect als bureau worden ingericht.

Naast de keuken vinden we nog een ruime berging die op zijn beurt toegang geeft tot de grote garage. De woning is afgewerkt met onderhoudsvriendelijke, duurzame materialen, terwijl het interieur een tijdloze elegantie uitstraalt.

Bovenverdieping

De woning beschikt over drie ruime slaapkamers, extra logeerkamer en aparte berging. De grootste slaapkamer is eveneens uitgerust met een ruime dressing.

De badkamer is voorzien van een grote inloopdouche, ligbad en dubbel lavabomeubel. Ook hier kozen de eigenaars voor onderhoudsvriendelijke, warme materialen.

Buiten

Een prachtig recent aangelegde tuin die perfect dient voor ontspanning en buitenactiviteiten.

Een ruim terras zorgt ervoor dat zowel jong als oud kunnen genieten van de rust die deze tuin biedt.

De woning is vlot bereikbaar, gelegen op enkele minuten van Kortrijk centrum, AZ-Groeninge en scholen zoals Kinderland en Don Bosco, maken van deze woning het ideale pand. Klinkt dit als muziek in de oren? Contacteer ons via bovenstaande gegevens voor een bezoek.

YOUR REAL ESTATE AGENT
Louis Locufier
0472 20 52 04
Your Mission, My passion

Contacteer Louis

U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website

Niet gevonden wat je zocht?

Schrijf je vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.
Schrijf je in

Deel dit pand