Vendu

Villa Excl à Courtrai

Vendu
8510
Courtrai
Jérôme Santy
Your real estate agent
Jérôme Santy
0472 761 157 Contactez Jérôme

Villa met 4 slaapkamers, een zuidgerichte tuin met zwembad en privatieve oprit in hartje Rodenburg

Deze knappe woning vindt u terug in hartje Rodenburg. Deze vernieuwde prestatie is een ideale match tussen luxe & charme.

We komen binnen via de inkomhal die voorzien is van een apart gastentoilet & vestiaire. Via een glazen deur komt u in de leefruimte in open space terecht, waar u een zeer ruime woonkamer in massief parket aantreft. Een hyper-uitgeruste keuken, voorzien van een kookeiland, springt onmiddellijk in het oog. De leefruimte is voorzien een ruime eetkamer waar je authentieke elementen terugvindt en aansluitend een gezellige tv-ruimte met een gashaard. Op de benedenverdieping vinden we alsook een bureauruimte terug, die eveneens als een slaapkamer kan benut worden. Een douchekamer, wasruimte, berging en garage. Het eerste verdiep is voorzien van 3 slaapkamers, waaronder een master bedroom die voorzien is van maatkasten & een badkamer met douche en bad.

De vele raampartijen, open ruimtes met veel lichtinval en de mix van authentieke & high-end materialen vormen achter deze landelijk gevel de belangrijkste troeven. De privatieve oprit, het gezellige terras met een recent aangelegd zwembad en de aangelegde tuin zullen ongetwijfeld uw toekomstig vastgoedproject tot een hoger niveau tillen... Alsook de vlotte bereikbaarheid met zowel de autosnelweg, de belangrijkste verbindingswegen en het bruisend centrum van Kortrijk.

Belangrijkste troeven

4 slaapkamers
Zonnepanelen aanwezig
Recent aangelegd zwembad
Gebruiksvriendelijke tuin
Privatieve oprit
....

Stad Kortrijk

Kortrijk is een historische stad met een rijk cultureel erfgoed. Vandaag telt Kortrijk heel wat beschermde monumenten en gebouwen, waarvan er twee, met name het belfort en het begijnhof, zelfs de titel van Unesco Werelderfgoed dragen.

Mobiliteit

Stad Kortrijk wil zowel haar bewoners als bezoekers een vlotte bereikbaarheid garanderen en beschikt over een uitgebreid netwerk aan openbaar vervoer. Op wandel- en/of fietsafstand van het station alsook in de nabije omgeving van de belangrijkste verbindingswegen.

Jérôme Santy
Your real estate agent
Jérôme Santy
0472 761 157
Votre mission, ma passion

Contactez Jérôme

Vous devez donner votre accord sur la politique de confidentialité de ce site web

Pas trouvé ce que vous cherchez ?

N’hésitez pas à s'abonner et restez informé de nos dernières offres.
Inscrivez-vous

Partagez ce bien