Vendu

Villa Excl à Courtrai

Vendu
8500
Courtrai
Jérôme Santy
Your real estate agent
Jérôme Santy
0472 761 157 Contactez Jérôme

Energiezuinige villa met high-end afwerking nabij de Wolvendreef

Op een boogscheut van de Wolvendreef: uitzonderlijke energiezuinige villa met een uiterst high-end afwerking. Vlotte bereikbaarheid met zowel de autosnelweg, de belangrijkste verbindingswegen alsook het bruisend centrum van Kortrijk.

Dit pareltje is een perfecte match tussen luxe & charme. De vele raampartijen, open ruimtes met veel lichtinval en de mix van authentieke & high-end materialen vormen achter deze landelijk, strakke gevel de belangrijkste troeven. De privatieve oprit, de dubbele carport, het grote terras, de aangelegde tuin zullen ongetwijfeld uw toekomstig vastgoedproject tot een hoger niveau tillen...

Faciliteiten

Kortrijk is een historische stad met een rijk cultureel erfgoed. Vandaag telt Kortrijk heel wat beschermde monumenten en gebouwen, waarvan er twee, met name het belfort en het begijnhof, zelfs de titel van Unesco Werelderfgoed dragen.

Mobiliteit

Stad Kortrijk wil zowel haar bewoners als bezoekers een vlotte bereikbaarheid garanderen en beschikt over een uitgebreid netwerk aan openbaar vervoer. Op wandel- en/of fietsafstand van het station alsook in de nabije omgeving van de belangrijkste verbindingswegen.

Meer info via info@j-estate.be of 0472/76.11.57

Jérôme Santy
Your real estate agent
Jérôme Santy
0472 761 157
Votre mission, ma passion

Contactez Jérôme

Vous devez donner votre accord sur la politique de confidentialité de ce site web

Pas trouvé ce que vous cherchez ?

N’hésitez pas à s'abonner et restez informé de nos dernières offres.
Inscrivez-vous

Partagez ce bien